Automatisoitu KYC vapauttaa kätesi ja turvaa selustasi

Netvisor KYCillä rakennat tehokkaan ja turvallisen KYC-prosessin melkein huomaamatta.

100 000 +

kycitettyä asiakasta

yli 10 000

lähetettyä tietopyyntöä kuukausittain

jopa 96%

asiakastyytyväisyys (csat)

Selkeämpi prosessi, pienempi
KYC-stressi

Ota riskit haltuun ja keskity asiakkaidesi palvelemiseen.

Suoraviivaista KYC-rutiinit

Esitäytetyt tietopyynnöt, automaattinen tietojen haku ja kattavat pakote- ja sanktiolistatarkistukset karsivat manuaaliset työvaiheet ja vauhdittavat merkittävästi yrityksesi KYC-prosessia. Asiakkaan tunteminen on tehty parhaimmillaan alle 5 minuutissa.

Tehosta riskienhallintaa

Toimiva KYC-prosessi on ainoa varma tapa välttää liiketoimintasi vaaranpaikat. Anna automaation hoitaa matalariskisten asiakkaiden seuranta, jotta voit keskittää resurssisi enemmän huomiota vaativiin asiakkaisiin.

Liitä asiakkaan tunteminen liiketoimintasi ytimeen

Euroopan suurimman ohjelmistotalon leveät hartiat varmistavat sujuvat integraatiot ja saumattoman käyttökokemuksen Netvisor KYCin ja käyttämiesi ERP- ja CRM-järjestelmien välillä.

Yksi järjestelmä.
Markkinoiden kattavimmat ominaisuudet.

Älä käytä aikaasi asioihin, jotka voit tehdä tehokkaammin. Meidän tavoitteemme on tehdä rahanpesulain velvoitteiden noudattamisesta helppoa ja nopeaa jokaiselle osapuolelle.

Luotettavat rekisterihaut

Perusteellinen näkymä asiakkaisiin

Kattavilla rekisterihauilla helpotat merkittävästi asiakkaasi taustojen selvittämistä.

Manuaalisen tietojen täyttämisen sijasta haet yrityksen avainhenkilöt, omistajat ja tosialliset edunsaajat julkisista rekistereistä muutamissa sekunneissa.

Automaattisesti päivittyvät tiedot vähentävät turhia työvaiheita ja helpottavat tietojen analysointia koko asiakassuhteen ajan.

Automaattiset pakote- ja sanktiolistatarkistukset

Havaitse poikkeamat välittömästi

Netvisor KYC selvittää asiakkaidesi PEP-tiedot ja tarkistaa heidät pakotelistoja vastaan automaattisesti ja säännöllisin väliajoin.

Järjestelmä valvoo päivittyviä listoja puolestasi. Saat ilmoituksen tiedoissa tapahtuneista muutoksista välittömästi.

Automaattiset muistutukset

Vauhtia tuntemistietojen keräämiseen

Seuraa KYC-prosessia reaaliaikaisesti ja pidä se aikataulussa automaattisilla muistutuksilla.

Automaattisesti ajastetut muistutukset nopeuttavat tuntemistietojen käsittelyä ja lyhentävät merkittävästi KYC-prosessiin kuluvaa aikaa.

Avustettu riskiarviointi

Ennakoi riskit etukäteen ja reaaliajassa

Netvisor KYC:n avulla rakennat helposti ennakoivan ja riskiperusteisen toimintamallin yritykseesi.

Järjestelmä tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot ja auttaa sinua sekä oman että asiakaskohtaisen riskiarvion laatimisessa ja arvioiden ylläpitämisessä.

Sähköinen henkilöllisyyden todentaminen

Täytä lain edellyttämä asiakkaan henkilöllisyyden todentaminen helposti vahvalla tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Ulkomaalaisten asiakkaidesi henkilöllisyys todennetaan luotettavalla biometrisellä tunnistamismenetelmällä.

Kätevä massatoiminto

Säästä aikaa ja tehosta KYC-prosessia käsittelemällä useita asiakkaita samanaikaisesti. Palvelun massatoiminnon avulla haet yrityksen perustiedot, lähetät tietopyynnöt sekä teet pakote- ja sanktiolistatarkistukset suurille asiakasmäärille helposti yhdellä kertaa.

Sähköiset tietopyyntölomakkeet

Palvelussa on valmiina kaikille asiakastyypeille soveltuvat tietopyyntölomakkeet. Jos yritykselläsi on erityistarpeita, ne otetaan huomioon tarpeisiin muokatuilla yksilöllisillä tietopyynnöillä.

Tiedot aina varmassa tallessa

Palvelun tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja se täyttää Visman korkeat tietoturvastandardit. Tieto asiakkaan ja ilmoitusvelvollisen välillä liikkuu turvallisten yhteyksien kautta. Tuntemistiedot ovat aina turvassa erillään muista asiakastiedoista.

Kattavat integraatiot

Minimoi turha työ ja päällekkäiset järjestelmät. Liitä Netvisor KYC helposti rajapinnan kautta nykyisiin taloushallinto-, ERP- tai CRM-järjestelmiisi.

Geneerinen linkki

Kerää tuntemistiedot vaivattomasti geneerisen linkin avulla. Lähetä asiakkaalle linkki, asiakas kirjautuu tietopyyntöön vahvasti tunnistautumalla ja syöttää tiedot suoraan järjestelmään. Sinun ei tarvitse luoda valmiita lomakkeita tai esitäyttää tietopyyntöjä – asiakas hoitaa kaiken itse.

Alan kattavin KYC-prosessi

Kerää tuntemistiedot minuuteissa

1.
Tietopyynnön valmistelu

Valmistele ja esitäytä tietopyyntö helposti hakemalla yrityksen perustiedot automaattisesti rekisterihakujen avulla.

Netvisor KYC tarkistaa asiakkaasi ja hänen sidosryhmänsä reaaliaikaisia sanktio- ja pakotelistoja vastaan vain muutamalla klikkauksella.

Tarkistusten jälkeen tietopyyntö lähetetään asiakkaalle tuntemistietojen täyttämistä varten.

2.
Tunnistautuminen ja tietopyynnön täyttäminen

Asiakas todentaa henkilöllisyytensä vahvan tunnistautumisen tai mobiilivarmenteen avulla ja vastaa toimialan mukaisiin, lakisääteisiin kysymyksiin.

Vastaamisen päätteeksi täytetty tietopyyntö lähetetään takaisin lähettäjälle.

3.
Riskiarviointi ja jatkuva seuranta

Netvisor KYC auttaa tietopyynnön analysoinnissa ja asiakkaan riskisyyden määrittämisessä. Asiakkaan tuntemistiedot tallentuvat ja arkisoistuvat tietoturvallisesti järjestelmään.

Asiakaskohtaisen riskiarvion ja säännöllisesti päivittyvien ulkoisten rekisteritietojen avulla saat hälytyksen tuntemistiedoissa tapahtuvissa muutoksista saman tien.

Näin voit keskittää valvonnan riskiperusteeltaan suurempiin asiakkuuksiin ja antaa automaation hoitaa matalariskisten asiakkaiden seurannan.

Oloni on turvallinen, kun tiedän että asiakkaan tunteminen on meillä hyvin hoidossa. Data on tallessa yhdessä paikassa, sitä käsitellään oikein ja kaikki on dokumentoitu kuten pitää. Sellaiset liiketoimintaamme uhkaavat riskit, jotka kytkeytyvät KYCiin, ovat hallinnassa

Mika Hanni, toimitusjohtaja, Laskukauppa.com

Katso tuotedemo

Katso kuinka helppoa on kycittää Netvisor KYCillä

Kokosimme ilmaiseen tuotedemoon kycittämisen tärkeimmät elementit.

Sopimuksen allekirjoitus käyttöönottokoulutuksen sopiminen

Vaihtaminen Netvisor KYCiin käy käden käänteessä

Sopimushumpan jälkeen varaamme ajan käyttöönottokoulutukselle. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan täyttää asiakkaidesi tiedot valmiiseen excel-pohjaan.

Käyttöönottokoulutuksessa opastamme sinua, kuinka helppoa ja nopeaa taulukon siirtäminen Netvisor KYCiin on. Voit myös halutessasi tuoda asiakkaidesi historiatiedot edellisestä KYC-työkalusta Netvisor KYCiin. Jatkossa KYC-velvoitteiden hoitaminen suju automaattisesti helposti yhdellä palvelulla.

Jutellaanko lisää?

Ota Netvisor KYC käyttöön vaikka jo tänään. Jätä yhteystietosi ja sovitaan palaveri, jossa autamme sinua siirtymään automaattisen kycittämisen aikakauteen.