Uudista rahoitusalan KYC-prosessit

Markkinoiden automatisoiduin KYC rahoitusalalle

Netvisor KYCillä tuntemistietojen kerääminen on helppoa ja arkaluonteiset tietojen säilyttäminen turvallista. Selvität rahanlähteet, tunnistat edunsaajat ja hoidat rahoitusalan kriittisen asiakkaan tuntemisprosessin vain muutamissa minuuteissa. Kokonaiskuva pysyy hyppysissäsi ja asiakkaasi aina tyytyväisenä.

Luotettavuutta rahoitusalan riskienhallintaan

Älä tuhlaa aikaa manuaalimalleihin tai kirjaviin käytäntöihin. Netvisor KYCillä luot automatisoidut KYC-rutiinit ja pidät toimilupasi kunnossa.

Avainhenkilöiden, omistajien ja tosiasiallisen edunsaajien tietojen selvittäminen hoituu helposti automaation avulla. Netvisor KYC tarkistaa uudet ja nykyiset asiakkaasi pakotelistoja vastaan automaattisesti ja säännöllisin väliajoin.

Nopeuta KYC-prosessia käyttämällä Netvisor KYCin valmiita lomakepohjia. Valmis tietopyyntölomake varmistaa, että kysyt asiakkaaltasi aina samat asiat ja voit olla varma, että joka ikinen KC-prosessi menee samalla tavalla.

Asiakkaidesi henkilöllisyyden ja allekirjoitusoikeudet on tunnistettu puolestasi. Tiedät aina toimivasi oikeiden ihmisien kanssa.

Palvelun automaattiset muistutukset nopeuttavat tuntemistietojen käsittelyä ja vähentävät merkittävästi KYC-prosessiin kuluvaa aikaa.

Selkeä asiakaskohtainen riskiluokittelu auttaa sinua tunnistamaan ne asiakkaat, jotka vaativat tiivimpää seurantaa. Palvelu tarjoaa työkalut riskiluokan määrittämiseen ja seurantavälien asettamiseen.

Ajantasaiset tuntemistiedot, tuloslaskelmat, taseet ja kaupparkisteriotteet päivittyvät Netvisor KYCiin automaattisesti ja ovat aina saatavillasi.

Miksi valita Netvisor KYC?

Automatisoi kaikki, minkä rahanpesulaki sallii.

Ei ylläreitä laskuissa

KYC-palvelun arvo punnitaan siinä miten paljon voit käyttää sitä. Ei siinä miten vähän käytät sitä.

Netvisor KYCin läpinäkyvät ja joustavat hinnoittelupaketit varmistavat, että kycität niin paljoin kuin täytyy – kiinteään kuukausihintaan.

Tiedot varmassa tallessa

Säilytä arkaluonteiset tuntemistiedot turvallisesti ja tietoturva huomioiden erillään muista asiakastiedoista.

Netvisor KYCin turvallisuuteen on panostettu palvelun alusta alkaen. Korkea tietoturva onkin yksi palvelumme tärkeimmistä prioriteeteistä. Palvelu täyttää Visman korkeat ja jatkuvasti päivittyvät tietoturvastandardit.

Et jää yksin KYC-prosessin kanssa

Meidän kanssamme voit olla varma, että nykyiset ja tulevat velvoitteet ovat aina hoidossa. Tuomme tietoosi rahanpesulain muutokset ja autamme ymmärtämään omat velvoitteesi ilman lain koukeroita.

Korkea 96% asiakastyytyväisyytemme ja nopeat vasteaikamme takaavat, että saat apua aina, kun sitä tarvitset

Yhdistä liiketoimintasi ytimeen

Euroopan suurimman ohjelmistotalon leveät hartiat varmistavat sujuvat integraatiot ja saumattoman käyttökokemuksen Netvisor KYCin ja käyttämiesi ERP- ja CRM-järjestelmien välillä.

Monet luottavat KYC-prosessinsa Netvisor KYCin käsiin

Oloni on turvallinen, kun tiedän että asiakkaan tunteminen on meillä hyvin hoidossa. Data on tallessa yhdessä paikassa, sitä käsitellään oikein ja kaikki on dokumentoitu kuten pitää. Sellaiset liiketoimintaamme uhkaavat riskit, jotka kytkeytyvät KYCiin, ovat hallinnassa.

Mika Hanni, toimitusjohtaja, Laskukauppa.com

Sopimuksen allekirjoitus käyttöönottokoulutuksen sopiminen

Vaihtaminen Netvisor KYCiin käy käden käänteessä

Sopimushumpan jälkeen varaamme ajan käyttöönottokoulutukselle. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan täyttää asiakkaidesi tiedot valmiiseen excel-pohjaan.

Käyttöönottokoulutuksessa opastamme sinua, kuinka helppoa ja nopeaa taulukon siirtäminen Netvisor KYCiin on. Voit myös halutessasi tuoda asiakkaidesi historiatiedot edellisestä KYC-työkalusta Netvisor KYCiin. Jatkossa KYC-velvoitteiden hoitaminen suju automaattisesti helposti yhdellä palvelulla.

Katso tuotedemo

Katso kuinka helppoa on kycittää Netvisor KYCillä

Kokosimme ilmaiseen tuotedemoon kycittämisen tärkeimmät elementit.

Asiantuntija-artikkeli

Kycitä kunnolla ja hallitse yrityksesi riskejä

Rahoitusyhtiöillä, pankkiiriliikkeillä ja muilla finanssialan yrityksillä on yhä yllättävän paljon manuaalisia toimintatapoja asiakkaan taustojen tuplatsekkaamiseen.

KYC-prosessiin jää silloin aukkoja, jotka vaikeuttavat oman liiketoiminnan riskienhallintaa. Miten aukkoja voisi välttää?

Lue yllättävän konkreettiset vinkit!a.

Asiantuntija-artikkeli

Tiedä ainakin nämä pakotelistojen tarkistamisesta

Tarkistatko pakotelistat vain, kun otat uuden asiakkaan? Se ei nimittäin riitä.

Rahanpesulaki velvoittaa tarkistamaan pakotelistat säännöllisesti. Käytännössä ne päivitetään kerran viikossa eli se olisi oikea frekvenssi listojen tarkistamiseen. Tuntuuko liian heviltä setiltä kahlata listat läpi manuaalisesti?

Lue blogista, miten automatisoit homman!

Älä enää aikaile – jutellaan lisää!