Toimialat

Palvelu jokaiselle ilmoitusvelvolliselle

Netvisor KYC markkinoiden ketterin sähköinen KYC-palvelu, joka taipuu kunkin yrityksen erilaisiin tarpeisiin – olitpa sitten uusi tulokas tai jo kokeneempi tekijä.

Tilitoimistot ja tilintarkastus

Kevennä KYC-rutiinien taakkaa

Netvisor KYC on jokaisen tilitoimiston luottokumppani. Palvelun valmiit tietopyynnöt ja automaattiset pakotelistatarkistukset auttavat kirjanpitäjiä ja tilintarkastajia keräämään tuntemistiedot helposti ilman kynää ja paperia.

Rahoitusala

Tehoa pakotelistojen seurantaan

Fiksu automaatio tarkistaa pakotelistat, hälyttää muutoksista sekä takaa sulavan KYC-prosessin myös asiakkaillesi. Netvisor KYCillä vältät inhimilliset virheet ja voit olla varma, että kaikki tarpeellinen tieto on juuri siellä missä pitääkin – turvassa, ajantasaisena ja aina valmiina esiteltäväksi viranomaiselle.

Laki- ja asianajotoimistot

Automaatio jättää aikaa asiakkaillesi

Säästä merkittävästi työntekijöidesi ja asiakkaidesi aikaa. Netvisor KYCillä teet sinun ja asiakkaasi yhteistyöstä sujuvampaa ja vähennät manuaalista työtä asiakkaan tunnistamisessa, edunsaajatietojen selvittämisessä ja toimeksiantokohtaisten riskiarvioiden laatimisessa.

Kiinteistönvälitys

Luotettavammat toimeksiannot, sujuvammat kaupat

Helpota myyjän ja ostajan tunnistautumista sähköisellä tunnistautumisella. Automatisoitu KYC-prosessi nopeuttaa merkittävästi uusien asiakassuhteiden avaamista ja auttaa kiinteistönvälittäjiä suorittamaan rahanpesulain vaatimat asiakkaan tunnistamisen ja varojen alkuperän tarkistamisen helposti ilman hitaita ja manuaalisia työvaiheita.

Jäikö joku askarruttamaan?

Olemme täällä sinua varten. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää.