Netvisor KYC asiakaskokemuksia

Netvisor KYC on yhä useamman yrityksen luottovalinta

Meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Lue, mitä asiakkaamme sanovat ja miksi he käyttävät Netvisor KYCiä.

Laskukauppa.com

Monipuolinen tiedonkeruu ja korkea tietoturva johti Netvisor KYCin valintaan

Aiemmin asiakkaan tuntemista koskevat tiedot olivat räjäytettyinä useisiin dokumentteihin. Kysyimme samankaltaisia asioita kuin nytkin, tosin suppeammin. Eri tiedostot kasattiin asiakkaan kansioon. Datan hallinnointi oli hajanaista ja aikaavievää.Kiinnostuin Netvisor KYCissä erityisesti siitä, että saimme kaiken asiakkaan tuntemiseen liittyvän datan yhteen paikkaan.

Mika Hanni – toimitusjohtaja, laskukauppa.com

Rotio

Netvisor KYCillä tehoa asiakkuuden avaamiseen ja pakotelistojen seurantaan

Netvisor KYC on ilman muuta investointi, joka on kannattanut. Järjestelmä automatisoi työvaiheita, hakee dataa monista eri lähteistä, muistuttaa tarkistuspisteistä tai tietojen poistosta, minimoi inhimilliset virheet ja säästää aikaa. Itse tehtynä vastaavan rakentaminen tulisi hyvin kalliiksi.

Veli-Matti Ollikainen – toimitusjohtaja, Rotio

Gorilla Capital

Apua ja automaatiota kaikissa KYC-prosessin vaiheissa

Lainsäädäntö kiristyi ja otimme yrityksenä isompia askeleita. Meidän piti rakentaa KYC-prosessi alusta alkaen ja opetella, miten teemme kaikki prosessin vaiheet oikein. Netvisor KYCin myötä olemme oppineet hoitamaan prosessit lain vaatimalla tavalla.

Petri Lehmuskoski – perustaja, Gorilla Capital

Miltä kuulostaisi 96% asiakas­tyytyväisyys?

Colliers

Tietoakseli

Tule mukaan kasvavaan joukkoon

Älä jää yksin kycittämisen kanssa – anna meidän auttaa. Varaa tapaaminen jättämällä yhteystietosi, niin tuodaan Netvisor KYCin parhaat käytännöt ja osaaminen osaksi teidän KYC-prosessia.