Automaattinen pakotelista­tarkistus säästää sinut karuilta yllätyksiltä

Netvisor KYCillä voit olla varma, että pakotelistojen tarkistaminen hoituu helposti, luotettavasti ja lain vaatimusten mukaisesti.

Netvisor KYC tekee
kaiken tämän puolestasi

Hoidamme pakotelistojen tarkistamisen puolestasi tehokkaasti, automaattisesti ja säännöllisesti.

Automaattinen seuranta

Palvelu tarkistaa asiakkaasi ja tarvittaessa asiakkaasi yhteistyökumppaneiden tiedot päivittyviä pakotelistoja vastaan kerran viikossa.

Tarvittavat pakotelistat helposti ulottuvillasi

Netvisor KYC pitää sinut ajan tasalla seuraamalla kaikkia tarvittavia pakotelistoja, kuten EU:n, YK:n ja OFACin listoja sekä Suomen KRP:n jäädytyspäätöksiä.

Reaaliaikaiset ilmoitukset

Saat välittömästi ilmoituksen sähköpostiisi, jos asiakkaasi löytyy pakotelistalla olevien yritysten tai henkilöiden joukosta.

Kattava dokumentaatio valvontaa varten

Kaikki tarkistukset ja tiedot tallentuvat yhteen paikkaan, jolloin voit helposti osoittaa noudattavasi rahanpesulainsäädäntöä.

Tee mahdottomasta mahdollista

Näin Netvisor KYC tarkistaa pakotelistat puolestasi

1.
Pakotelistojen tarkistus asiakkuuden alkaessa

Pakotelistatarkistus tehdään automaattisesti aina kun lisäät uuden asiakkaan tai henkilön järjestelmään. Netvisor KYC selvittää puolestasi myös asiakkaidesi PEP-tiedot.

2.
Jatkuva seuranta

Netvisor KYC tarkistaa koko asiakaskuntasi ajantasaisia pakotelistoja vastaan viikoittain ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos asiakkaasi löytyy pakotelistalla olevien yritysten tai henkilöiden joukosta.

3.
Autamme turvaamaan selustasi

Pakotelainsäädäntö kiristyy jatkuvasti. Asiakkaan tuntemiseen erikoistuneena palveluna seuraamme lainsäädännön kehitystä tarkasti ja muokkaamme järjestelmää päivittyvien viranomaisohjeistusten mukaan.

On erittäin kätevää, että automaattinen pakotelistatarkistus on mukana ohjelmistossa. Emme voi tehdä vahingossakaan virhettä, että lähtisimme rahoittamaan listoilta löytyvän yrityksen toimintaa.

Mika Hanni, toimitusjohtaja, Laskukauppa.com

Ajantasaisimmat listat
aina käytössäsi

Netvisor KYC seuraa kaikkia lain velvoittamia pakotelistoja puolestasi. Tiedot päivittyvät järjestelmään aina, kun viranomainen on päivittänyt niitä. Palvelu ilmoittaa sinulle poikkeavuuksista välittömästi.

Katso tuotedemo

Näin sujuu pakotelistojen tarkistaminen Netvisor KYCillä

Valmiina aloittamaan?

Unohda pakotelistojen tarkistamisen aiheuttama stressi. Tule mukaan kasvavaan joukkoon.